Krijg je niet genoeg van Mon-Chique?

  • Facebook
  • Instagram

Blijf op de hoogte!

Overdonder ons met vragen!

© 2018 by Mon-Chique®

Verzending naar België, Nederland, en Luxemburg

Secure payment

The House of Chique comm.v.

OVER MON-CHIQUE

Mon-Chique biedt kwalitatieve, elegante en exclusieve zwart-wit collecties aan. Het doel van onze collecties, is dat klanten zich in het dagelijkse leven als een model op de catwalk voelen. Een belangrijke factor hiervoor is het gevoel van zelfzekerheid. Door exclusieve kledingstukken aan te bieden, speelt Mon-Chique hierop in.

"The world is your runway, dress like it."

In tijden van Fast fashion is de nadruk op kwaliteit wat verdwenen. Als Belgisch merk vindt Mon-Chique kwaliteit belangrijk. Mooie kledingstukken moeten lang meegaan, zeker zwart-wit kledij dat nooit uit de mode gaat. 

DESIGN

Phaedra Vergeylen

Phaedra Vergeylen is zaakvoerder en het creatieve brein achter Mon-Chique. Tijdens haar studie journalistiek hield ze zich gepassioneerd bezig met bloggen over mode- en lifestyle. Gedurende zes jaar lang werkte ze als student in verschillende mannen- en vrouwen boetieks waar ze de kneepjes van het vak leerde. Reden te meer om zelf te ondernemen. Doorheen de jaren ontwikkelde ze haar eigen stijl met liefde voor zwart-wit kledij, wat zich nu uit onder het label Mon-Chique®. Nadat ze afstudeerde was het tijd om verder te gaan met haar passie voor mode en zin in ondernemen. Tijdens een extra studie communicatiemanagement besliste ze in oktober 2018 om haar eigen label op te richten als student-ondernemer. 

Lees hier de publicatie op Made in Oost-Vlaanderen